< “Üzerime Düşen Görevi LeninistChe Yerine Getireceğim”

Kırlardan doğdu Sinan. Malatya ve Adıyaman dağlarından, kırlardan. İlk ateş taşıyıcısı koyduk adını. Mayıs günlerinde bir kıvılcım oldu, tutuşturdu bozkırı. Düştü Sinan.

Ve doğruldu Sinan. Tokatlıydı. Elleri yoksuldu. Elleri alınteri. Sömürünün çarklarında gitti, geldi. Ve bildi Sinan; değiştirmeden değişmeyeceğini yaşamın. Baktı, aradı, buldu. Kavradı bileği Denizler'in devrim bayrağını. Göğsünde taşıdı emeğin iktidar sloganlarını. Duyunca partinin savaş çağrısını; kavradı bileği silahın kabzasını. Dedi Sinan: Ben üzerime düşen görevi Leninistche yerine getireceğim. Yürüdü Sinan. Mütevaziydi, sıra neferiydi. Ve yeniden doğdu Sinan.

Rojava Devrimi'nde, kavganın inatçı yoldaşlığında ölümsüzleşen Leninist Gerilla, Sinan Ateş yoldaş (Emre Bora); devrimimizin savaş çağrısıdır. Selam olsun.

Bijî Yekîtiya Têkoşîna Gelan

Yaşasın Halkların Mücadele Birliği