Yazdır

Halklarımıza, Partime ve Yoldaşlarıma!

Yoldaşlar; Partimizin ve devrimin bize öğrettiklerini uygulama vakti geldi. Leninist bir savaşçı olarak partimizin verdiği bu onurlu görevde sıra neferlerinin arasında yerimi almak beni onurlandırıyor ve heyecanlandırıyor.

Çalışmalarımıza hız katacak olan bu adımda son noktaya geldik. Bu başlayacağımız gerilla savaşında halklarımızın kurtuluşu için dağda ve şehirde mücadele edeceğiz, tarihimizdeki ölümsüzleşen yoldaşlarımızın hesabını sormak için; Kürt, Türk, Arap, Çerkez, Laz, “Yaşasın Halkların Mücadele Birliği” diyerek savaşımımızı sonuna kadar götüreceğiz; bu savaşı zindandaki yoldaşlarımızı özgürleştirene dek sürdüreceğiz: “Zindanlar Yıkılsın Tutsaklara Özgürlük”

Yoldaşlar; yeni bir sürece başlıyoruz ve bu süreç bizlere birçok avantajlar kazandıracaktır. Türkiye ve Kürdistan halklarımızın kurtuluşu, devrimimizin başarısı için bu avantajları değerlendirmeliyiz ve ben üzerime düşen görevleri Leninistçe yerine getireceğim.

“Denizlere Sözümüz Devrim Olacak”, “Tarihe Leninistçe Ad Koyarak Yürüyoruz Geleceğe” Bu sloganlar; o keskin savaşımızda düşmanın sonunu ifade ediyor; her bir emekçinin, her bir işçinin, her bir yoldaşımızın hesabının sorulduğu zaman geldi, geliyor…

Yoldaşlar; bu devrimci savaşımımızda sizleri devrimci duygularımla selamlıyorum. Savaşımımızı zaferle taçlandırmak için, halklarımızın gelecekteki ümidini, partimiz TKEP/L’yi güçlendirmeli ve devrimi başarmalıyız.

Şimdi partimizin hedeflerini gerçekleştirmemiz gereken bir pratik faaliyet var önümüzde. Yoldaşlarımızın devrim ve sosyalizm mücadelesine olan inancı ve umuduyda; “Ya Devrim Ya Ölüm” diyen cesaret dolu çağrılarıyla, sizlere en devrimci duygularımla, saygımla “Zafere Kadar Daima” diyorum.

Yaşasın Partimiz TKEP/L

Yaşasın Proletarya Enternasyonalizmi

Denizler Yaşıyor Leninistler savaşıyor

Yaşasın Marksizm- Leninizmin Yüce İdeolojisi

Yaşasın Halkların Mücadele Birliği

Davamızda Zafere Kadar Daima

Sinan Ateş

12.06. 2017